BOLALARDA SEZGI VA XOTIRANI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK MASALALARI - Sharopova Durdona Nosirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda sezgi va xotira jarayonlarini rivojlantirishning zamonaviy psixologik jihatlari, ularning bilish faoliyatidagi o‘rni hamda samarali rivojlantirish usullari yoritiladi. Shuningdek, ta’lim va tarbiya jarayonining bu boradagi ahamiyati tahlil qilinadi.