TA’LIM JARAYONIDA RUHIY ZO‘RIQISHLARNI YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Abilova Dilafruz Xusanboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim jarayonida ruhiy zo‘riqishlarning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, ularning o‘quvchilar ruhiy holatiga ta’siri hamda oldini olish usullari yoritiladi. Shuningdek, stress va emotsional zo‘riqishlarning ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi.