SHAXSLARDA TEMPERAMENT SHAKLLANISHI - Esonova Zulayho Maʼmurovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxslarda temperamentning shakllanishi, uning psixologik xususiyatlari hamda inson xulq-atvoridagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, temperament turlari va ularning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi.