KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH — BARQAROR RIVOJLANISHNING MUHIM OMILI - Mirxonova Dilfuza Fayziyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kasb-hunarga yo‘naltirish jarayonining jamiyat barqaror rivojlanishidagi o‘rni, uning psixologik va pedagogik asoslari hamda yoshlarning kasbiy tanloviga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, kasb tanlashda to‘g‘ri yo‘naltirishning ijtimoiy ahamiyati tahlil qilinadi.