PSIXOLOGIYADA EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI OʻRGANILISHI - Mahkamova Dilafruz Muzaffar qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada emotsional zo‘riqishlarning psixologiyada o‘rganilishi, ularning kelib chiqish sabablari va inson ruhiyatiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, stress, xavotir va hissiy taranglik holatlarining nazariy hamda amaliy jihatlari tahlil qilinadi.