JAMOADA SOG‘LOM MUNOSABATLAR VA IJOBIY PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISH - Sharipova Odina Akmal qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada jamoada sog‘lom munosabatlar va ijobiy psixologik muhitni shakllantirishning psixologik asoslari, uning inson faoliyati va jamoa samaradorligiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, muloqot madaniyati, hamkorlik va o‘zaro hurmatning ahamiyati tahlil qilinadi.