MAKTABLARDA BULLING MUAMMOSI VA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Malika Xamirxodjayeva Djaferovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktablarda bullying muammosining kelib chiqish sabablari, uning o‘quvchilar ruhiyatiga ta’siri hamda bullyingning oldini olishning psixologik usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologik xizmatning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.