MAKTAB O‘QUVCHI QIZLARI O‘RTASIDA ERTA HOMILADORLIK HOLATLARINI OLDINI OLISHNING DOLZARB MASALALARI - Abduvohidova Mohigul Saidaxmad qizi; Xamidova Matluba Karimovna; Rasulova Guljaxon Juraboyevna; Komila G‘ofurova Hasan qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab o‘quvchi qizlari o‘rtasida erta homiladorlik holatlarining oldini olish, uning psixologik va ijtimoiy sabablari hamda profilaktik choralari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyat hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.