EKSPERIMENTAL PSIXOLOGIYADA EMPIRIK METODLARNING SHAKLLANISHI VA NAZARIY ASOSLARI - Yorova Nigora Boymurodovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada eksperimental psixologiyada empirik metodlarning shakllanish jarayoni, ularning ilmiy-nazariy asoslari hamda psixologik tadqiqotlardagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, kuzatish, eksperiment, test va so‘rov metodlarining rivojlanishi hamda amaliy qo‘llanilishi tahlil qilinadi.