O‘ZBEK OLIMLARINING PSIXOLOGIYA HAQIDAGI QARASHLARI - Jardamova Marxabo Axmadaliyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘zbek olimlarining psixologiya faniga qo‘shgan hissasi, ularning psixologik qarashlari va ilmiy yondashuvlari yoritiladi. Shuningdek, psixologiyaning rivojlanishida milliy maktabning shakllanishi va uning ahamiyati tahlil qilinadi.