MAKTABDA IQTIDORLI O`QUVCHILARNI ANIQLASH VA ULAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Ravshanova Dilorom Usmonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabda iqtidorli o‘quvchilarni aniqlash va ular bilan ishlashning psixologik usullari, iqtidor tushunchasi hamda uni rivojlantirishga qaratilgan yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, psixologik diagnostika va individual yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.