YOSHLAR ONGIGA TA’SIR ETUVCHI SALBIY PSIXOLOGIK OMILLARNI BARTARAF ETISH CHORALARI - Jalilova Shahnoza Muxtorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlar ongiga salbiy ta’sir etuvchi psixologik omillar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, oila, ta’lim muassasasi va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.