PSIXOLOGIYADA QOBILIYATNI O‘RGANISH TESTLARINING AHAMIYATI - Abdullaeva Rayxan Jaqsiliq qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada qobiliyatni o‘rganish testlarining turlari, ularning psixologik ahamiyati hamda amaliy qo‘llanilishi yoritiladi. Shuningdek, testlarning ta’lim va kasbga yo‘naltirish jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi.