JAMIYAT VA IJTIMOIY MAS’ULIYAT - Umirzoqova Dilnoza,; Ismoilova Dilorom (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola jamiyat va shaxsiy mas’uliyat mavzusini keng qamrovda yoritadi. Unda har bir insonning o‘z harakati, qarori va hissasi jamiyat hayotiga qanday ta’sir qilishi tushuntiriladi. Maqola o‘quvchiga faollik, tashabbus va o‘zini rivojlantirish yo‘llarini ochib beradi, ijtimoiy mas’uliyatning shaxs va jamiyat rivojidagi muhimligini namoyon qiladi. Prezidentimiz so‘zlari, amaliy misollar va tadqiqot natijalari bilan boyitilgan mazmun o‘quvchini o‘zini anglashga, jamiyat bilan uyg‘un yashashga undaydi.