O‘QUVCHILAR BILAN PSIXOLOGIK SAMARALI ISHLASH USULLARI - Shodiyeva Maxfuza Shukurovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada o‘quvchilar bilan psixologik samarali ishlash usullari, o‘quvchi shaxsini o‘rganishning psixologik jihatlari hamda ta’lim jarayonida samarali muloqot va individual yondashuvning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, psixologik diagnostika, suhbat, kuzatuv, trening va motivatsion metodlarning o‘quvchilar faoliyatiga ta’siri tahlil qilingan.