IJOBIY PSIXOLOGIK MUHITNING TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Maxmudova Zulayxo Shavkatovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ijobiy psixologik muhitning ta’lim sifatiga ta’siri, o‘quvchilar va pedagoglar faoliyatidagi ahamiyati hamda sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish omillari yoritilgan. Shuningdek, maktab jamoasidagi o‘zaro munosabatlar, motivatsiya, emotsional barqarorlik va psixologik qo‘llab- quvvatlashning ta’lim samaradorligiga ta’siri psixologik jihatdan tahlil qilingan.