SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING PSIXOLOGIK MAZMUNI - Rafiqova Mohida Sobutxonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim texnologiyalarining psixologik mazmuni, o‘quvchi shaxsini rivojlantirishdagi ahamiyati hamda ta’lim jarayonida individual yondashuvning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida o‘quvchilarning qobiliyatlarini rivojlantirish, motivatsiyasini oshirish va mustaqil fikrlashini shakllantirishning psixologik jihatlari tahlil qilingan.