RAHBARLIK USLUBINING PEDAGOGIK JAMOAGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Pirmatova Nargiza Kenjaboy qizi; Qurbonboyeva Surayyo Toxirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada rahbarlik uslublarining pedagogik jamoaga psixologik ta’siri, jamoada shakllanadigan ijtimoiy-psixologik muhit hamda rahbarning boshqaruv jarayonidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, avtoritar, demokratik va liberal rahbarlik uslublarining o‘qituvchilar motivatsiyasi, emotsional holati va mehnat samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan.