O‘QUVCHILARNING KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA YUZAGA KELADIGAN ASOSIY MUAMMOLAR - Kenjayeva Sevara Roʻzimboy qizi; Gaipova Gulbahor Matiyakubovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda o’quvchilarning kasb tanlashlaridagi yuzaga keladigan asosiy muammolar xususida so’z boradi, ota- onalarning farzandlarining kasb tanlashlarida qiziqishlarini hisobga olmasdan o’z hohishidagi kasbni tavsiya qilishlari xato ekanligini yana bir marotoba ta’kidlaydi