OILADAGI ZOʻRAVONLIK MUAMMOSI - Urinboyeva Dilfuza Baxodirovna; Esanova Feruza Turdiboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada oiladagi zo‘ravonlik muammosi, uning psixologik, ijtimoiy va huquqiy jihatlari, kelib chiqish sabablari hamda jamiyatga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, oilaviy zo‘ravonlikning bolalar psixikasiga salbiy ta’siri va uni oldini olish bo‘yicha chora-tadbirlar tahlil qilingan.