YER MAYDONLARIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLARNI INOBATGA OLIB EKINLARNI MAQBUL JOYLASHTIRISH BO‘YICHA QULAYLIK DARAJALARINI ISHLAB CHIQISH - Erkinova Maftuna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolamda kadastr tizimi, uning tashkiliy-huquqiy va boshqaruv shakllari tegishli malumotlarni, kadastr tizimi, uning tashkiliy-huquqiy va boshqaruv shakllari tegishli bõlgan ba’zi malumotlarni olishingiz mumkin. bu maqolada kadastr tizimi, uning tashkiliy-huquqiy va boshqaruv shakllari va ular bilan ishlashda qo’llaniladigan ba’zi bir preborlarni uchratishingiz, ularni kuzatishingiz mumkin. Agarda maqolamda bazi bir kamchiliklar bo’lsa buning uchun men oldindan sizlardan uzr so’rayman.