OʻZBEKISTONDA MILLIY ILMIY KADRLAR TAYYORLASHDA HABIB ABDULLAYEVNING TUTGAN OʻRNI - Qahhorov Shohjahon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: maqolada akademik Habib Abdullayevning Oʻzbekistonda milliy ilmiy kadrlar tayyorlashdagi faoliyati, ilmiy maktab yaratishdagi xizmatlari hamda yosh olimlarni qoʻllab-quvvatlash siyosati tahlil qilingan.