MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA ERTAK TERAPIYASINING AHAMIYATI VA PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Shamsiyeva Mamura Erkin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalash va rivojlantirishda ertak terapiyasining ahamiyati, uning pedagogik va psixologik imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, ertak terapiyasining bolalar ruhiyatiga ta’siri, tarbiyaviy ahamiyati hamda amaliy mashg‘ulotlarda qo‘llash usullari haqida fikr yuritilgan.