SО‘Z BIRIKMАSINI О‘QITISH - Maxsudova Gulnoza Erkinjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sintaksisni o‘qitish muammolari, yo‘l-yo‘riqlari haqida ilmiy fikrlar bayon etilgan. Amaliynusullar tavsiya qilib o‘tilgan.