СУНЪИЙ ИНТЕЛЛЕКТ: ТЕХНИКУМ ЎҚУВЧИСИГА ЁРДАМЧИМИ? ЁКИ РАҚОБАТЧИ - Йигитова Зилола Мирзахмад кизи (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Ушбу мақолада сунъий интеллект технологияларининг таълим тизимига кириб келиши, унинг техникум ўқувчилари таълим жараёнидаги ўрни ҳамда ижобий ва салбий жиҳатлари ҳақида фикр юритилади. Шунингдек, сунъий интеллектдан тўғри ва самарали фойдаланиш маданиятини шакллантиришнинг аҳамияти ёритиб берилган.