TALABALARNI BADIIY MEROS ASOSIDA MA’NAVIY-ESTETIK RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Otaboboyeva Umida Ilxomovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning ma’naviy-estetik rivojlanishining muhim sharti, tarbiyaning dasturiy mazmuni, mohiyati hamda ota- bobolarimizning badiiy merosi, ma’naviy-estetik salohiyatga ega bo‘lgan “abadiy qadriyatlar” haqida so’z yuritiladi.