TA’LIM TARBIYA JARAYONINI TASHKILLASHTIRISHDA PEDAGOGIK IMIJNING AHAMIYATI VA RO’LI - Abdullayeva Ruhshona Abdumannob qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim-tarbiya jarayonini samarali tashkil etishda pedagogik imijning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Pedagog shaxsining kasbiy imiji, uning pedagogik mahorati, nutq madaniyati, tashqi ko‘rinishi va muloqot madaniyati ta’lim jarayonining samaradorligiga bevosita ta’sir ko‘rsatishi ilmiy jihatdan yoritilgan.