TAʼLIM JARAYONIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KOʻRSATISHNING MUHIM VAZIFALARI - Toʻxtayeva Maftuna Baxtiyorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim jarayonida psixologik xizmat ko‘rsatishning mazmuni, ahamiyati va asosiy vazifalari yoritilgan. O‘quvchilarning ruhiy salomatligini mustahkamlash, ularning individual xususiyatlarini o‘rganish hamda psixologik muammolarni oldini olishda psixologik xizmatning o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim muassasalarida psixolog, pedagog va ota-onalar hamkorligining muhim jihatlari haqida fikr yuritilgan.