O’SMIRLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR VA UNING YECHIMLARI - Samandarova Nafisa Matkurbanovna; Matmuratova Muazzam Zakirbayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. O‘smirlik davriga xos emotsional, ijtimoiy va shaxsiy o‘zgarishlar tahlil qilinib, mazkur muammolarni hal etishda oila, maktab va psixologning o‘rni ko‘rsatib berilgan.