BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA AGRESSIVLIKNING NAMOYON BOʻLISHI - Radjabova Guljayna Oʻmirzakovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda agressivlikning namoyon bo‘lish xususiyatlari, uning kelib chiqish sabablari hamda bolalar shaxsiy rivojlanishiga ta’siri yoritilgan. Agressiv xulq-atvorning psixologik omillari, oilaviy va ijtimoiy muhitning roli tahlil qilinib, ushbu holatlarning oldini olish va korreksiya qilishning samarali usullari bayon etilgan.