XIV-XVIII ASRLARDA MARKAZIY OSIYO CHOLG’ULARI - Nabiyeva Farog’atxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada XIV-XVIII asrlarda Markaziy Osiyoda foydalanilgan va ixtiro qilingan cholg’ular va Darvesh Ali Changiy,Kavkabiy,Navoiy Marog’iy risolalaridagi musiqiy cholg’ular haqida so’z yuritiladi.