MAKTAB O‘QUVCHILARI OʻRTASIDA PSIXOLOGIK MUHITNI YAXSHILASH - Muminova Gulmira Jurabayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabda o‘quvchilar o‘rtasidagi psixologik muhitni yaxshilashning ahamiyati, unga ta’sir etuvchi omillar hamda sog‘lom ijtimoiy- psixologik muhitni shakllantirish yo‘llari yoritilgan. O‘quvchilarning o‘zaro munosabatlari, muloqot madaniyati va jamoada hamkorlik ko‘nikmalarini rivojlantirishning psixologik jihatlari tahlil qilingan.