TAʼLIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH SIFATINI YAXSHILASHNING MUHIM MASALALARI - Musayeva Xusnoraxon Oyto'rayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada taʼlim tizimida psixologik xizmat ko‘rsatish sifatini oshirishning dolzarb masalalari, psixologik xizmatning ta’lim jarayonidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, amaliyotchi psixolog faoliyatini takomillashtirish, zamonaviy metodlardan foydalanish hamda o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar bilan samarali hamkorlikni yo‘lga qo‘yish masalalari tahlil qilingan.