SUN’IY INTELLEKTNING YOSHLAR HAYOTIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - O'roqova Bahora Baxrom qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining yoshlar hayotidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Sun’iy intellektning ta’lim jarayonida, axborot olish va kundalik hayotga tutgan o‘rni yoritiladi. Shuningdek, uning ijobiy jihatlari bilan bir qatorda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan salbiy ta’sirlari ham ko‘rib chiqiladi.