BOSHLANG‘ICH SINF INGLIZ TILI DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARNING SAMARADORLIGI - Sobirova Intizor (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf (4-sinf) o‘quvchilariga ingliz tili fanini o‘qitishda interaktiv metodlar va zamonaviy AKT vositalarini qo‘llashning samaradorligi viloyat miqyosida o‘tkazilgan ochiq dars seminari misolida tahlil qilinadi. Maqolada "Revision" (Takrorlash) mavzusi doirasida tashkil etilgan "Places", "Food Recipes", "Numbers" va "Jobs" yo‘nalishlaridagi 4 ta asosiy interaktiv shart va ularning o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash, yozma va og‘zaki nutq hamda raqamli savodxonlik ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi pedagogik ahamiyati yoritib berilgan.