FOTOELEKTROKOLORIMETR APPARATLARINING EKSPLUATATSION ISHONCHLILIGINI BAHOLASH VA PROFILAKTIK SERVIS STRATEGIYASINING SAMARADORLIGI - XAMROXO‘JAYEV IBROXIMXO‘JA JALOLIDDIN O‘G‘LI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Klinik laboratoriyalarda qo‘llaniladigan fotoelektrokolorimetr apparatlarining ekspluatatsion ishonchlilik ko‘rsatkichlarini matematik model asosida baholash va profilaktik servis strategiyasining samaradorligini asoslash.