ENDOSKOP APPARATLARINING EKSPLUATATSION ISHONCHLILIGINI BAHOLASH VA PROFILAKTIK SERVIS STRATEGIYASINING SAMARADORLIGI - MAXAMMADSHOKIROV SANJARBEK BAXTIYOR O‘G‘LI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Endoskop apparatlarining ekspluatatsion ishonchlilik ko‘rsatkichlarini matematik model asosida baholash va profilaktik servis strategiyasining apparatning ishga yaroqliligi, ta’mirlar oralig‘i va nosozliksiz ishlash ehtimoliga ta’sirini asoslash.