HARAKAT FAOLIYATINI INDIVIDUALLASHTIRISH METODIKASI - A’zamjonova O‘g‘ilxon Avazjon; Xankeldiyev Sher Xakimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada harakat faoliyatini individuallashtirish metodikasining mazmuni, uning pedagogik va psixologik asoslari, ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda o‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligi va individual xususiyatlarini hisobga olgan holda mashg‘ulotlarni tashkil etish usullari yoritilgan. Shuningdek, harakat faoliyatini individuallashtirish orqali o‘quvchilarning jismoniy rivojlanishi, motivatsiyasi va sog‘lom turmush tarziga bo‘lgan qiziqishini oshirish masalalari tahlil qilingan.