BUYUK NAVOIYSHUNOS OLIMA SUYIMA G‘ANIYEVA - Ya’qubova Nigora Dilshod qizi; Yuldasheva X. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Suyima G‘aniyeva navoiyshunoslik ilmida muhim o‘rin egallagan olimalardan biri hisoblanadi. U butun ilmiy faoliyatini Alisher Navoiy hayoti, ijodi va boy adabiy merosini tadqiq etishga bag‘ishlagan. Ushbu maqolada uning Alisher Navoiy ijodini o’rganishga qo’shgan hissasi haqida ma’lumotlar berib o’tiladi.