XOREOGRAFIK TA’LIMNING O’ZBEKISTON MADANIY MEROSINI SAQLASH VA TARG’IB QILISHGA QO’SHGAN HISSASI - Kodirova Aziza Xabibulloyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada O’zbekiston madaniy merosini saqlash, rivojlantirish va targ’ib qilishda xoreografiya ta’limining ahamiyati muhokama qilinadi. Xoreografiya ta’limi tizimi, professional ijrochilar, o’qituvchilar va xoreograflarni tayyorlash, o’zbek xoreografiyasini ommalashtirishga alohida e’tibor qaratiladi.