“BOSHLANGʻICH SINFLARDA ORFOEPIYA OʻQITISHDA KUZATISH VA NAMUNA METODIDAN FOYDALANISH” - Maxmudova Hilola Yashnarjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Boshlangʻich sinflarda orfoepiya oʻqitishda kuzatish va namuna metodi haqida ma’lumot va tushuncha berish,o‘quvchilarda orfoepiya oʻqitishda kuzatish va namuna metodi yuzasidan bilim va ko‘nikmalarini shakllantirish, orfoepik bilim salohiyatini oshirish uchun darslarda ko‘rgazmali qurollar va interfaol metodlardan foydalanib, darslarni qiziqarli tarzda olib borish haqida izohlar berish.