BOSHLANG‘ICH SINF TABIIY FANLARNING MAZMUNI VA O‘QUVCHILARDA ILMIY TAFAKKUR SHAKLLANISHI - Choriyeva Ozoda Mashrab qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf tabiiy fanlar darsliklarining mazmuniy mohiyati va ularning o‘quvchilarda ilmiy tafakkurini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqot jarayonida STEAM texnologiyalari va 4K modelining pedagogik imkoniyatlari 3-sinf "Tabiiy fan" darsliklari misolida ko‘rib chiqilgan.