ADABIYOT DARSLARIDA RAQAMLI TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH - Xusanova Munira Shomuradovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada adabiyot darslarida raqamli ta’lim vositalaridan foydalanishning ahamiyati, ular orqali ta’lim jarayonini zamon talablari darajasiga ko‘tarish imkoniyatlari keng yoritiladi. Raqamli texnologiyalar orqali o‘quvchilarda mustaqil fikrlash va tanqidiy yondashuvni rivojlantirish, zamonaviy ta’lim metodikalarini adabiyot darslariga tatbiq etish va innovatsion vositalardan unumli foydalanish tajribalari batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada raqamli ta’lim vositalarining samaradorligi, ularning amaliy ahamiyati va kelajak istiqbollari bo‘yicha mulohazalar ilgari surilgan.