IJOD MAKTABLARIDAGI TARBIYAVIY ISHLARDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA MEDIA-SAVODXONLIK - Narziqulova Nigora (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Hamid Olimjon va Zulfiya nomidagi ijod maktabi misolida yosh ijodkorlarning ma’naviy-axloqiy qiyofasini shakllantirishda raqamli texnologiyalar va media-savodxonlikning o’rni hamda tarbiyaviy ishlarning zamonaviy metodikasi tahlil etiladi. Axborot asrida o’quvchilarda mafkuraviy immunitetni kuchaytirish, tahliliy va tanqidiy fikrlashni rivojlantirish hamda ijtimoiy tarmoqlardagi tahdidlardan himoya qilish muammolari yoritilgan.