MAVSUMIY MAROSIMLARNING XALQ DUNYOQARASHIDAGI O‘RNI - Mirzayeva Komila Sheraliyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya; Ushbu maqolada inson hayoti davomida turmush tajribalari, mexnat jarayonlari bilan bog‘liq holda paydo bo‘lgan mavsumiy marosimlarning shakllanishi, amaliy ahamiyati, xalq hayotidagi vazifalari haqida batafsil yoritilgan.