AVTOSANOAT KORXONALARIDA SHOVQIN VA TITRASH VA UNI MEHNAT UNUMDORLIGIGA TA`SIRINI KAMAYTIRISH BO`YICHA CHORA-TADBIRLAR - MAMASOLIEV SHOHRUX QOBILJON O‘G‘LI; ABDURAXMANOV ABDURASHID ATAXANOVICH (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Maqola muhandislik amaliyotiga yo‘naltirilgan bo‘lib, uskunalar parki modernizatsiyasi, texnologik liniyalarda amortizatorlar o‘rnatish va shovqinni manba darajasida pasaytirish konsepsiyasi asosiy ko‘rib chiqiladigan yo‘nalishlar hisoblanadi. Tadqiqot natijalari avtosanoat muhandislari va texnika xavfsizligi bo‘yicha mutaxassislar uchun amaliy ahamiyat kasb etadi.