TEZKOR-QIDIRUV ISHLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Mamurov Murodiljon Ro‘zimatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada darknetdagi onlayn platformalarda sodir etilayotgan kiberjinoyatlarning zamonaviy holati, ularning rivojlanish tendensiyalari, jinoyatlarning sodir etilish mexanizmlari hamda ularni fosh etishdagi dolzarb muammolar kompleks tarzda tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu jinoyatlarga qarshi kurashishning huquqiy, tashkiliy va texnologik yo‘nalishlari yoritilgan.