TA’LIMNI BOSHQARISHDA RAQAMLI EKOTIZIM - Ibragimov Muhammadjon Shuxratbek oʻgʻli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqola ta’lim boshqaruvida raqamli ekotizimning ahamiyati, uning shakllanish va rivojlanish bosqichlari hamda zamonaviy ta’lim tizimiga ta’siri haqida tahliliy mulohazalar bilan yozilgan. Raqamli ekotizim tarkibiy qismlari, ularning bir-biriga integratsiyalashuvi va samaradorlik omillari, shuningdek, davlat siyosatidagi o‘rni va istiqbollari yoritilgan. Unda ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalarni joriy etish natijasida paydo bo‘ladigan yangi imkoniyatlar, muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari muhokama qilinadi.