XULQI OG‘ISHGAN BOLALAR BILAN ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING VAZIFALARI - Tojiboyev Baxodir Toxirjonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada xulqi og‘ishgan bolalar bilan ishlashda maktab amaliyotchi psixologining vazifalari, bunday o‘quvchilarda kuzatiladigan xulqiy muammolarning psixologik sabablari hamda ularni bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, profilaktik, diagnostik va korreksion ishlarning mazmuni hamda oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.