O‘QUVCHILARDA QO‘RQUVNING YUZAGA KELISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Urolova Madina Muxtor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda qo‘rquv hissining yuzaga kelish sabablari, uning psixologik xususiyatlari hamda uni bartaraf etishning zamonaviy psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, qo‘rquvning o‘quv jarayoniga ta’siri va maktab psixologining profilaktik hamda korreksion faoliyati tahlil qilingan.